Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre Gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch, Rating: "AA"

20.10.2020

Workshopy

Workshopy

Počas minulého týždňa sme stihli ešte dve výborne aktivity! Prvým bol excelentný workshop s TOP chocolatierom Karolom Stýblom. Učili sme sa správne temperovať čokoládu, vyrábať pralinky a mnoho iných chocolatierskych zručnosti!

Pred odchodom na online vzdelávanie stihla ešte prof. K.  Sedláková so svojimi žiakmi pripraviť výborne eclaires! A verte, že chutili!!

Galéria

Podobné články

Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera 2025
Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera 2025
Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera 2025 je vo...
Na majstrovstvách kraja stolní tenisti s bronzom a florbalisti zlatí
Na majstrovstvách kraja stolní tenisti s bronzom a florbalisti zlatí
Športové súťaže pokračovali v apríli krajským...
DEŇ NARCISOV
DEŇ NARCISOV
Dňa  10. apríla 2025 sa konal 29. ročník char...
Veľtrh ALMA MATER 2025
Veľtrh ALMA MATER 2025
Dňa 3.4.2025 sme sa zúčastnili Veľtrhu ALMA M...
MATURANTI - HOTELÁCI
MATURANTI - HOTELÁCI
MATURANTI - HOTELÁCI aktuálne obhajujú maturi...
Úžasný úspech hoteláčky z Piešťany
Úžasný úspech hoteláčky z Piešťany
V Prahe sa v O2 Universum konala medzinárodná...
MSŠ v mixvolejbale a MSŠ v silovom päťboji
MSŠ v mixvolejbale a MSŠ v silovom päťboji
V utorok 25.03.2025 sa naše volejbalistky a v...
KRAJSKÉ KOLO STREDOŠKOLSKEJ ODBORNEJ ČINNOSTI 2025 PRE HOTELÁLOV ÚSPEŠNE
KRAJSKÉ KOLO STREDOŠKOLSKEJ ODBORNEJ ČINNOSTI 2025 PRE HOTELÁLOV ÚSPEŠ...
Všetky reprezentantky HOTELKY z Piešťan sa um...
Výstava fotografií v ŠI
Výstava fotografií v ŠI
V dňoch 25.3. - 27.3.2025  sme v ŠI zrealizov...
Ekohoteláci zrealizovali projekt – Višňová alej
Ekohoteláci zrealizovali projekt – Višňová alej
Cieľom nášho projektu bola výsadba mladých st...